Кот д'Ивоар

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Кот д'Ивоар

Имоти за продажба в Кот д'Ивоар

Кот д'Ивоар е западноафриканска страна. Абиджан, на брега на Атлантическия океан, е главният градски център на страната. Граничи на запад с Либерия и Гвинея, на север с Мали и Буркина Фасо, на изток с Гана. Ямусукро е административната столица на Кот д'Ивоар.

Кот д'Ивоар има развит сектор на жилищното финансиране. Повечето хора все още финансират домовете си самостоятелно, защото ипотечният пазар не достига до по-голямата част от населението.

Страната преживява бърза урбанизация, но социалните неравенства ускоряват бедността, а градовете се увеличават в градовете, особено в Абиджан, където живеят около 20% от населението.

Правителството се опитва да стимулира различни програми за икономическо развитие чрез изграждането на около 250 000 жилища на достъпни цени между 2016 и 2020 година.

Не е лесно да се инвестира в имот за продажба в Кот д'Ивоар, защото не е лесно да се намери определено качество.

Най-добрите места за закупуване на имоти в Кот д'Ивоар са столицата, Сан Педро и Абиджан.

Абиджан се простира по южното крайбрежие, по крайбрежните пространства на лагуната Ебрие, която се счита за втората по големина в Западна Африка.

Ако се интересувате от инвестиции в този град, централният квартал на Плато е идеалното място за търсене на имоти за продажба в Кот д'Ивоар.

Сан Педро е вторият по големина пристанищен град в страната. Около него се разрази оживен, енергичен и завладяващ град, където можете да намерите интересни имоти за продажба.

Столицата Ямусукро остава най-богатата по отношение на имотите за продажба в Кот д'Ивоар. Всъщност има нови правителствени сгради и хотели.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 41087

За продажба Островна земя, Кот д'Ивоар, Abidjan, Abidjan, ile desire

1,173,480.00BGN
За продажба
Островна земя

25000 m²
продажба на остров в центъра на град Абиджан в брега на слонова кост. 25 хектара или партиди от 5 или 2 хектара. Островът се нарича Иле желание, htt...
Cod. 37031

За продажба Хотел, Кот д'Ивоар, Abidjan, Grand Bassam, 25 Bp 1360 Abidjan

1,779,778.00BGN
За продажба
Хотел

2000 m²
хотел за продажба. Местоположение: Гранд Басам Суперфизии: 2000 m2 Характеристики: -03 хол. -01 рецепция. -01 нощен клуб 2 броя. -11 самостояте...
Cod. 31790

За продажба Вила, Кот д'Ивоар, Abidjan, Abidjan, Riviera 3 Allabra

1,192,639.15BGN
За продажба
Вила

780 m²
Вила-Duplex 12 парчета от 783 m2 с плувен басейн, градина предна задна част на вилата. Семеен квартал, недалеч от супермаркет, аптека, пекарна, и т.н....
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB